OPTICA EUGEN

De 30 de ani scriem istoria unuia dintre cele mai importante branduri ale Timisoarei, de care se leaga faima unui oras. Pe usa magazinului nostru au intrat, in 3 decenii, mii si mii de oameni si au iesit milioane de ochelari. In cei 30 de ani de activitate, ochelarii de la Optica Eugen cu lentile Zeiss au ajuns in toate colturile lumii si duc mai departe faima calitatii si competitivitatii germane. Am facut o traditie in a-ti fi de ajutor.

SERVICII PROFESIONALE

Optica Eugen este primul centru profesional care ofera servicii de optica in Timisoara la cele mai atractive preturi si inalte standarde din oras. Optica Eugen este numarul 1 in Romania partener ZEISS.

optica medicala
Personalul centrului Optica Eugen este reprezentata de doctori specialisti, doctori primari, opticieni şi consilieri în vânzări, formând o echipă competentă care vă poate îndruma în alegerea soluţiei optime pentru dumneavoastră.
RETEA MAGAZINE
Suntem specializati in comercializarea de rame, lentile si accesorii ochelari. Punem la dispozitia clientului un cadru intim si placut in care sa vizioneze si sa probeze o multitudine de modele, cu o bogata varietate de culori.
MONTAJ/REPARATII
Opticienii noştri profesionisti Zeiss pot monta orice tip de lentilă pe orice suport-ramă, iar consilierii profesionisti de vânzări îţi oferă consultanţă pentru a alege ochelarii perfecţi fizionomiei şi stilului tău.

Termeni garantie

Termenul de garanţie a ochelarilor este de 12 luni.
Modalităţile de asigurare a garanţiei –se face pe baza plicului de garantie in care au fost ochelarii.

Intreţinerea :
Ramele de ochelari se pun si se dau jos de pe nas cu ambele maini!
(-in caz contrar se largesc sau se decalibreaza in timp)
Ramele de ochelari nu se vor purta drept coredeluta pe cap!
(-in caz contrar vor aparea ciobituri si fisuri pe lentile +in cazul doamnelor se vor degrada daca au fixativ  in par)
Ochelarii cand ii puneti pe birou vor fi pusi  intotdeauna cu lentilele in sus!
(-in caz contrar vor aparea zgarieturi transversale pe lentile)
Ochelarii se pastreaza in toc cand nu ii folositi!
(-in caz contrar se pot deteriora si decalibrare)
Lentilele se vor curate doar cu lavete de microfibra + solutii speciale ZEISS!
(-in caz contrar se vor zgaria si se va deteriora antireflexul)

Atentie!!!    Solutiile din supermarketuri afecteaza antireflexul de pe lentile si le matuieste la fel ca solventii chimici din detergentii de vase sau de haine, fixativul si sarea.

Reparare ochelarilor cumparati din magazinele noastre este GRATUITA:
-inlocuire suruburilor ,inlocuirea perinitelor nazale si inlocuirea aparatorilor de urechi.
În cazul produselor folosite in mod necorespunzator  folosirii ochelarului, (ruperea sau deteriorarea acestora, spargerea, ciobirea sau zgarierea lentilelor) din cauza neglijentei consumatorului costurile vor fi suportate de consumator.