str. Gh. Lazar Nr. 2, Piata Unirii Timisoara
0256 232 230
CONSULTATII OFTALMOLOGICE
Disponibile in toate centrele Optica Eugen 

Cât timp a trecut de când ți-ai făcut un control oftalmologic complet? Șase luni sau poate un an întreg? Poate mai mult de atât? Poate niciodată? Vizitează chiar azi unul din centrele Optica Eugen, și descoperă cum să ai grijă de ochii tăi!

…Uneori nu te poți vedea pe tine insuți cu claritate până când nu te zărești prin ochii celorlalți.

Serviciile oferite pacienților noștri sunt valabile în orașul Timișoara în centrele din Piața Unirii sau zona Gara de Nord-Piața Iosefin precum și în localitățiile Lugoj, Jimbolia sau Sannicolau Mare.

Vederea este unul dintre cele mai importante și apreciate simţuri de care dispunem. O vedere clară implică un proces complex de colectare, concentrare, traducere și transpunere a luminii în imagini.

Pe măsură ce îmbătrânim, ochii și mecanismele sale sensibile sunt susceptibile de diverse afecțiuni. Este important să acordăm atenție la orice schimbări care apar în procesul vederii, pentru a depista din timp bolile ce pot apărea.

Unele boli de ochi, cum ar fi glaucomul și retinopatia diabetică nu prezintă simptome în stadiile lor incipiente, astfel încât este posibil să nu știm că avem o problemă, până când boala ajunge într-un stadiu mai avansat, iar acest lucru poate face tratamentul mai dificil și problema mai greu de gestionat. De aceea, consultațiile oftalmologice regulate sunt esențiale pentru a diagnostica din timp și pentru a beneficia de tratament pentru orice problemă oculară care ar putea apărea. Depistarea precoce şi tratamentul inițiat în fază incipientă pot încetini sau chiar inversa progresia anumitor boli ale ochilor.

MEDICI PRIMARI

Dr. Bolintineanu Carmen si Dr. Miculita Liliana

Refractometrie Computerizata

Biomicroscopie

Tonometrie Non Contact si Aplanotonometrie(pentru glaucom)

Oftalmodinamometrie (TACR) Perimetrie Computerizata(Camp Vizual)

Oftalmoscopie(Fund de Ochi)

\\

Prescriptie Ochelari sau Lentile de Contact

Gonioscopie

Diagnosticare in Afectiuni Oftalmologice.

Nu mai amanati, puteti sa va programati-va chiar acum!

GALERIE IMAGINI APARATURA

Un rol important în cadrul tuturor centrelor Optica Eugen îl au cabinetele oftalmologice, dotate cu echipamente profesionale, de ultimă generaţie pentru investigaţii şi tratamente oculare complexe, totul pentru sănătatea ochilor dumneavoastră!